Koiran nimeä klikkaamalla pääset katsomaan sen tietoja jalostustietojärjestelmässä

Gsn Hiltujakin Sinni

Sinni on ensimmäisestä kasvattamastamme pentueesta vuonna 2014 syntynyt narttu. Sinni on palkittu metsästyskokeessa nuorten luokassa.

 

Jpn FI KVA Hiltujakin Donna

Donna on ensimmäisestä jämttipentueestamme vuonna 2016 syntynyt koira. Donna muistuttaa hyvin paljon luonteensa ja ulkonäkönsä osalta emäänsä Bellaa, se on kotioloissa rauhallinen ja lempeä. Donna valioitui alkusyksystä 2018.

 

Muistoissa

 

Gsn Rypedalen’s Sisu

Sisu oli vuonna 2011 syntynyt gordoninsetterinarttu. Sisu palkittiin metsästyskokeissa sekä nuorten luokassa, että avoimessa luokassa. Sisu lopetettiin syksyllä 2020 kasvainsairauden vuoksi.

 

Jpn FI KVA SE KVA Pystytuulen Isabella

Bella oli vuonna 2013 syntynyt, ensimmäinen pennusta asti meillä ollut jämtti. Bella oli rohkea ja reipas, mutta myös erittäin rauhallinen ja lempeä koira. Vuonna 2015 Bella oli juniori-SM 6. ja narttujen SM 2. Vuonna 2016 Bella oli Kainuun piirinmestari. Bellan kanssa saatiin osallistua kisoihin myös Ruotsissa maaottelussa. Bella menehtyi syksyllä 2017 hirvenhaukulla hirven potkaisun seurauksena.

 

Jpn Porkkasuon Caro

Caro tuli meille kevättalvella 2009 kodinvaihtajana. Caro oli erittäin hyvä hirvikoira ja sille saatiin useita hirvikaatoja. Carolle ammuttiin myös karhu. 14-vuoden iän kolkutellessa oven takana alkoi koirassa näkyä myös iän tuomia rasituksia ja vaivoja siinä määrin, että oli aika luopua. Caro lopetettiin keväällä 2018.